Haemme nyt joukkoomme Nurmijärven taimitarhalle työnjohtajaa

Fin Forelia Oy on Suomen johtava ja suurin metsätaimia kasvattava ja myyvä taimitarhayritys.

Kasvatamme vuosittain noin 60 miljoonaa kuusen, männyn ja koivun tainta koko Suomeen ja vientiin.

Taimitarhamme sijaitsevat Nurmijärvellä, Kerimäellä, Saarijärvellä ja Rovaniemellä.

Yrityksen liikevaihto on yli 8 miljoonaa euroa.

 

 

Haemme nyt joukkoomme Nurmijärven taimitarhalle työnjohtajaa

 

Haemme Fin Forelia Oy:n Nurmijärven taimitarhalle kokoaikaiseen työsuhteeseen työnjohtajaa, jolla on halua ja valmiutta kehittää yksikön toimintaa. Tärkein tehtäväsi onkin koordinoida Nurmijärven taimitarhan tuotantoa yhteistyössä taimitarhapäällikön kanssa.

 

Tehtäviisi kuuluu työnjohto, tietojen kerääminen ja kokoaminen tuotannon eri vaiheista. Olet tuotantotyöntekijöiden lähiesimies ja tarvittaessa osaat myös kääriä omat hihasi ja tarttua toimeen työssä, kuin työssä.

 

Sinulla on tärkeää olla hyvät henkilöstöjohtamisen taidot ja kyky ohjeistaa kärsivällisesti, mutta tehokkaasti haluttuihin toimiin. Olet tarvittaessa valmis tukemaan ja auttamaan tuotantohenkilökuntaa heidän päivittäisessä työssään.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden huolehtia Nurmijärven taimitarhan tuotannosta Fin Forelian tarpeiden mukaisesti. Tuotanto sisältää taimien kasvattamisen kylvöstä taimien pakkaamiseen ja lähettämiseen asti.

 

Hyvän pohjan tehtävän menestyksekkäälle hoidolle antaa metsä-, puutarha- tai teknisen alan yliopisto- tai amk-opinnot. Lisäksi tarvitset tehtävässä vahvaa esimieskokemusta. Toivomme, että sinulla on hyvät henkilöstöjohtamisen taidot sekä kyky motivoida ja tukea henkilöstöä. Monipuolinen kielitaito on kansainvälisessä työtiimissämme iso etu. Arvostamme vastuullisuutta, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta.

 

Raportoit tehtävässäsi tarhapäällikölle ja toimit Fin Forelian toimihenkilötiimin jäsenenä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta toivomme sinun pystyvän aloittamaan työt viimeistään syyskuussa. Työ on kokoaikainen.

 

Lisätietoja työstä saat Nurmijärven tarhapäällikkö Fanni Palomäeltä, puhelinnumero 040 7448177.

Lähetäthän cv:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen pian, viimeistään kuitenkin 14.8.2023 mennessä osoitteeseen fanni.palomaki@finforelia.fi. Hakemuksia käsitellään saapumisjärjestyksessä ja työnjohtaja palkataan heti kun löydämme sopivan henkilön.


sisään Uutiset
Todellinen sankaritaimi