Haemme nyt joukkoomme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää

Fin Forelia Oy on Suomen johtava ja suurin metsätaimia kasvattava ja myyvä taimitarhayritys. Kasvatamme vuosittain noin 60 miljoonaa kuusen, männyn ja koivun tainta koko Suomeen ja vientiin. Taimitarhamme sijaitsevat Nurmijärvellä, Kerimäellä, Saarijärvellä ja Rovaniemellä. Yrityksen liikevaihto on noin 8 miljoonaa euroa.

Haemme nyt joukkoomme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän. Työtehtäviisi kuuluu mm.:

·         taloushallinnon tehtäviä

o   kirjanpito

o   tilinpäätös yhdessä talousjohtajan kanssa

o   ulkomaan laskujen työstäminen ja lähetys

o   reklamaatioiden ja hyvityslaskujen hallinta

o   tuloveroilmoitukset, alv-ilmoitukset, yhteisömyynti-ilmoitukset ja Intrastat ilmoitukset

o   perintä

o   osallistuminen budjetin ja ennusteen luontiin ja muokkaukseen

o   projektiseuranta- ja kirjaukset

o   taloudellista analysointia

 

·         muita mahdollisia tehtäviä

o   myynnin ja tuotannon talouspohjaista tukemista ja kehitystehtäviä

o   monipuolisia projektiluonteisia tehtäviä

o   mahdollisuus logistiikkatehtäviin

Varsinainen työpisteesi sijaitsisi joko kotonasi tai Saarijärven, Nurmijärven tai Kerimäen taimitarhalla. Työ sisältää myös jonkin verran matkustamista, lähinnä taimitarhoilla.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa talousalan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta. Katsomme eduksi kokemuksen palkanlaskennasta. Työssäsi auttaa vahva excel-osaaminen ja apua on myös mm. talousjärjestelmien, erityisesti Procountorin, sekä englannin kielen osaamisesta. Erityisesti muiden tehtävien osalta niiden painotuksia ja määriä voidaan sovitella valittavan henkilön osaamisen ja suuntautuneisuuden mukaan.

Arvostamme vastuullisuutta, tarkkuutta, yhteistyökykyä, kehittämishalukkuutta ja oma-aloitteellisuutta. Motivaatio oppia uutta vie tässä työssä eteenpäin!

Tehtävänkuva on uusi ja teet yhteistyötä talousjohtajan kanssa sekä raportoit hänelle. Tavoite on aloittaa uudessa työssä viimeistään helmikuun alussa 2023. Työ on kokopäivätoiminen.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Päivi Moss, puhelinnumero 050 3288 381. Lähetäthän cv:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen osoitteeseen paivi.moss@finforelia.fi  18.11.2022 mennessä.sisään Uutiset
Fin Forelia Finnmetko-messuilla