Uutiset

Uudet tilaussähköpostiosoitteet

29.3.2016

Taimien toimituskausi lähestyy kovaa vauhtia. Tilaukset sovituista taimikaupoista pyydetään tekemään kunkin taimitarjhan tilaussähköpostiosoitteeseen. Näin tilaus saadaan varmiten perille ja käsittely eteenpäin. Taimitarhakohtaiset... Lue lisää »

Fin Forelia oy, uudet nettisivut

17.3.2016

Fin Forelian uudet nettisivut on julkaistu! Yhteydenotot joko sähköpostiosoitteisiin tai suoraan sivujen viestilaatikoiden kautta. Lue lisää »

Fin Forelian uusi toimitusjohtaja aloittaa työt

21.9.2015

Fin Forelia oy:n uusi toimitusjohtaja MMM, KTM, DI Timo Salminen aloittaa työnsä tänään. Salminen on aikaisemmin työskennellyt mm. lentokoneteollisuuden ja metalliteollisuuden palveluksessa. Fin Foreliassa on käynnistetty kehitys- ja... Lue lisää »

Metsähallituksen tytäryhtiöihin uudet toimitusjohtajat

1.7.2015

Metsähallituksen omistama Fin Forelia Oy on Suomen suurin metsäpuiden taimia kasvattava ja markkinoiva yritys, jonka uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu MMM, KTM, DI Timo Salminen. Salminen tulee lentokoneteollisuuden palveluksesta ja aloittaa... Lue lisää »

Fin Forelia oy.n toimitusjohtaja vaihtuu

11.5.2015

Taimiyhtiö Fin Forelia Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Juha Hotin tehtävä toimitusjohtajana päättyy ja väliaikaisena toimitusjohtajana yhtiötä johtaa 11.5. lähtien tuotantojohtaja Jukka Nerg. Uuden vakituisen toimitusjohtajan haku on... Lue lisää »