Etsimme joukkoomme  tuotantoesimiestä Nurmijärven taimitarhalle

Fin Forelia Oy on Suomen johtava ja suurin 100 % kotimainen metsäpuiden taimia kasvattava ja myyvä taimitarhayritys. Kasvatamme vuosittain noin 60 miljoonaa kuusen, männyn ja koivun tainta koko Suomeen. Taimitarhamme sijaitsevat Nurmijärvellä, Kerimäellä, Saarijärvellä ja Rovaniemellä. Kauttamme saa myös metsäpuiden siemeniä sekä uudistamisen kokonaisratkaisut. Palvelemme yhtä lailla alan suuria toimijoita, kuin myös yksittäisiä metsänomistajia. Yrityksen liikevaihto on noin 7 miljoonaa euroa.

https://www.finforelia.fi/

Etsimme joukkoomme Nurmijärven taimitarhalle tuotantoesimiestä

 Haemme Fin Forelia Oy:n Nurmijärven taimitarhalle vakituiseen, osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen tuotantoesimiestä, jolla on halua ja valmiutta kehittää yksikön toimintaa. Tärkein tehtävänäsi onkin koordinoida Nurmijärven taimitarhan tuotantoa yhteistyössä taimitarhapäällikön kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös työnjohto ja olet tuotantotyöntekijöiden lähiesimies. Sinulla onkin hyvät henkilöstöjohtamisen taidot ja olet tarvittaessa valmis tukemaan ja auttamaan tuotantohenkilökuntaa heidän päivittäisessä työssään.

 Parhaat valmiudet tehtävän hoitamiseen antaa alalle soveltuva korkeakoulututkinto sekä aiempi kokemus esimiestyöstä. Taustaltasi voit olla esimerkiksi metsätalousinsinööri, hortonomi tai muun vastaavan osaamisen hankkinut henkilö. On etu, mikäli sinulta löytyy käytännön kokemusta viljelykasvien hoidosta ja kasvattamisesta kaupallisessa mittakaavassa. Työskentelytavaltasi olet huolellinen ja sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia.

 Nurmijärven taimitarhalla pääset työskentelemään osana sitoutunutta, moniarvoista ja ammattitaitoista tiimiämme. Meillä pärjäät joustavalla ja yhteistyöhaluisella asenteella. Arvostamme lisäksi monipuolisia tietotekniikkataitoja ja edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä tyydyttävää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

 Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian; kuitenkin viimeistään 28. helmikuuta mennessä osoitteeseen: katja.virtanen(at)finforelia.fi  Olethan nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

 Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa taimitarhapäällikkö Katja Virtanen p. 040-5094248 arkisin klo 12.00–14.00 tai katja.virtanen(at)finforelia.fi    


sisään Uutiset
Taimisankari-kuusentaimet saatavilla verkkokaupasta