Haemme nyt joukkoomme kehityspäällikköä

Fin Forelia Oy on Suomen johtava ja suurin metsätaimia kasvattava ja myyvä taimitarhayritys. Kasvatamme vuosittain noin 60 miljoonaa kuusen, männyn ja koivun tainta koko Suomeen ja vientiin. Taimitarhamme sijaitsevat Nurmijärvellä, Kerimäellä, Saarijärvellä ja Rovaniemellä. Yrityksen liikevaihto kuluvana vuonna on noin 9 miljoonaa euroa.

 

Haemme nyt joukkoomme kehityspäällikköä

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän. Työtehtäviisi kuuluu mm:

·         merkittävien kehitysprojektien vetovastuu, esimerkiksi toimintatapojen muutosprojekteja ja rakennusprojekteja

·         pienemmistä kehitystoimenpiteistä huolehtimista, analysointia, laadun kehittämistä

·         IT:n ja logistiikan kehittämistä

·         taimitarhatuotannon esimies- ja muita tehtäviä Saarijärven taimitarhalla

Haemme taimitarhaosaajiemme joukkoon kehittäjää, kehitysprojektien läpiviejää, jolla on vahva kehittämisen halu, kokemusta projektien johtamisesta ja osaamista toiminnan laadun kehittämisestä. Varsinainen työpisteesi sijaitsee Saarijärven taimitarhalla. Osan työstäsi teet muilla taimitarhoillamme. Aiempi esimieskokemus on tässä työssä välttämätön. Työ sisältää myös matkustamista, lähinnä muille taimitarhoille.

Arvostamme metsätalouden, puutarhatalouden ja tekniikan koulutusta. MMM tai DI on erinomainen koulutustausta tehtävään. AMK-tason koulutus ja vahva kokemus on myös hyvä tausta mistä ponnistaa. Työssä tarvitaan myös kielitaitoa, erityisesti englantia. Jossakin määrin tehtäviä voidaan sovitella valittavan henkilön osaamisen ja suuntautuneisuuden mukaan.

Arvostamme vastuullisuutta ja oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, yhteistyökykyä sekä kehittämishalukkuutta. Motivaatio oppia uutta vie tässä työssä eteenpäin!

Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle. Pääset aloittamaan uudessa tehtävässä niin pian kuin pystyt valinnan jälkeen. Työ on kokopäivätoiminen. Tästä työtehtävästä voi myöhemmin siirtyä muihin tehtäviin Fin Foreliassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Timo Salminen, puhelin 040 552 8824. Lähetäthän cv:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen osoitteeseen timo.salminen@finforelia.fi mahdollisimman pian mutta viimeistään 11.9.2023 mennessä. Hakemuksia käsitellään sitä myöden kun niitä saapuu.


sisään Uutiset
Haemme nyt joukkoomme Nurmijärven taimitarhalle työnjohtajaa